het Park


In het duinlandschap, direct aan de Noordzee bij het kustdorp Dishoek ligt het kleinschalige park
Noordzee Résidence Dishoek met in totaal 67 vrijstaande woningen. De typische jaren ’30 architectuur van de villa’s draagt in zeer sterke mate bij aan de sfeer van het park. Aan zowel de Noord- als Westzijde van dit prachtig park is een uitgebreid duinlandschap te vinden.

Het park ligt uniek gelegen aan de duinovergang van één van de weinige zuidgelegen Noordzeestranden. Dishoek is een zeer populaire badplaats bij zowel de Nederlandse als Duitse toerist. De faciliteiten in Dishoek bestaan uit enkele hotels, restaurants en eetcafés. De uitgebreide voorzieningen in de nabij gelegen steden Vlissingen en Middelburg complementeren deze.

Faciliteiten binnen het park


Alle faciliteiten van het park bevinden zich in het hoofdgebouw: de receptie, en als horecavoorzieningen: Restaurant De Dis, De Lounge, Fish & Chips “Bakkeljauw” en Ijssalon “Vicolo” en Shop “t Hoekje” voor verse broodjes en strandspullen.

Om het verblijf nog meer te veraangenamen kunt u gebruik maken van hotelservice voor het dagelijkse schoonmaak en het om de dag verschonen van de bedden. En natuurlijk ontbijtservice. In enkele periodes van het jaar is ook een early bird boeking mogelijk zodat om 12:00 de villa te betreden is. Dit alles kunt u direct bij uw boeking regelen.

Alles wordt mogelijk gemaakt om u thuis te voelen. Laat u lekker verwennen!

 

Faciliteiten buiten het park


Daarnaast kunt u als gast van Noordzee Résidence Dishoek gebruik maken van de faciliteiten van Camping Dishoek, waaronder de gratis sport en animatie activiteiten. Ook heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwemparadijs De Parel in Domburg.

 

Parkeren


Parkeren kan bij de villa met maximaal twee auto’s. Gasten kunnen hun auto op ca 400 meter loopafstand parkeren op de algemene parkeerplaats.

Disclaimer

Wij kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor verloren of zoekgeraakte eigendommen, schade aan eigendommen c.q. persoonlijk letsel opgelopen tijdens uw verblijf op Noordzee Residence Dishoek.

×